Hírek /

Mitől lesz egy legénybúcsú, ferge… most figyelj! …teges?!

  • Mitől lesz egy legénybúcsú, ferge… most figyelj! …teges?!

    A főcímből már sejtheted, hogy a méltán hírhedt Barney Stinson- féle szuper kan bulikhoz kell néhány eredeti ötlet.  Kitől vehetnénk jobb tippeket, mint a csajozás és a bulizás koronázatlan nagy királyától?

     

    Szerezd be a legjobb kellékeket, és indulhat A LEGÉNYBÚCSÚ… ahol bizony ezernyi szenzációs sztori meg fog történni a mulató társasággal!

     

    Lássuk akkor, mi minden kell a pián és az ünneplő társaságon kívül:

     

    1., Kell egy vőlegény.

    2., Kellenek parti kiegészítők.

    3., Kell egy hely (vagy egy csomó hely!!)

     

    Egyetlen legénybúcsú sem az igazi a vicces kiegészítők nélkül.  Mókás pólók, gumibabák, party szemüvegek, parókák, plakátok azok, vicces korsók, emlék mütyürök, amelyek igazán maradandóvá tudják tenni az estéteket.

    A szuper videókat készíthettek például egy csapótábla segítségével arról, hogy a férjjelölt hogyan oldja meg a számára kijelölt mókás feladatokat.

    Tervezhettek akár egyedi pólókat vagy akár egy partedlit is a vőlegények az eseményre, ami sokáig emlékeztetni fogja a résztvevőket a nagy bulira.

    Ha olyan helyszínen tartjátok a bulit, akkor a figyelemfelkeltő plakát, és a kerti partik elengedhetetlen kellékei: a szexi kötények sem maradhatnak ki a szervezésből!

    Ha kocsmatúra keretében búcsúztok el a legényélettől, nagyon jó kis feladatokat találhattok ki például egy Fütyi mércével az ünnepeltnek. Gyűjthet vele strigulákat idegen hölgyektől, hogy „Vajon mekkora lehet az enyém?” jelmondattal.

    A buli finanszírozását nagyban segíti, ha a vőlegényt befogjátok árusnak. Kössetek a nyakába egy dobozt, amelybe tegyetek különböző tárgyakat, melyeket hölgyeknek kell eladnia. Például: öngyújtó, tanga, óvszer, konzervnyitó, stb.

     

    Ahhoz, hogy ne csak érdektelenül történjen az ivászat, elkészíthetünk egy ún. hazugságvizsgáló készüléket. Nem kell hozzá más, mint egy üveg alkohol, aminek az üvegjére fel kell írni az alábbi szöveget:

    “Az igazság, amiért elveszem XY-t feleségül: poén, érdek, mártír vagyok, ruha miatt, jó a segge, igaz szerelem (és természetesen nem csak víz van az üvegben ).

     



     

     

    Ha többre vagy kíváncsi, nézz szét ötletekért a Pinterest oldalunkon is!