Hírek /

Mitől lesz egy legénybúcsú, ferge… most figyelj! …teges?!

 • Mitől lesz egy legénybúcsú, ferge… most figyelj! …teges?!

  A főcímből már sejtheted, hogy a méltán hírhedt Barney Stinson- féle szuper kan bulikhoz kell néhány eredeti ötlet.  Kitől vehetnénk jobb tippeket, mint a csajozás és a bulizás koronázatlan nagy királyától?

   

  Szerezd be a legjobb kellékeket, és indulhat A LEGÉNYBÚCSÚ… ahol bizony ezernyi szenzációs sztori meg fog történni a mulató társasággal!

   

  Lássuk akkor, mi minden kell a pián és az ünneplő társaságon kívül:

   

  1., Kell egy vőlegény.

  2., Kellenek parti kiegészítők.

  3., Kell egy hely (vagy egy csomó hely!!)

   

  Egyetlen legénybúcsú sem az igazi a vicces kiegészítők nélkül.  Mókás pólók, gumibabák, party szemüvegek, parókák, plakátok azok, vicces korsók, emlék mütyürök, amelyek igazán maradandóvá tudják tenni az estéteket.

  A szuper videókat készíthettek például egy csapótábla segítségével arról, hogy a férjjelölt hogyan oldja meg a számára kijelölt mókás feladatokat.

  Tervezhettek akár egyedi pólókat vagy akár egy partedlit is a vőlegények az eseményre, ami sokáig emlékeztetni fogja a résztvevőket a nagy bulira.

  Ha olyan helyszínen tartjátok a bulit, akkor a figyelemfelkeltő plakát, és a kerti partik elengedhetetlen kellékei: a szexi kötények sem maradhatnak ki a szervezésből!

  Ha kocsmatúra keretében búcsúztok el a legényélettől, nagyon jó kis feladatokat találhattok ki például egy Fütyi mércével az ünnepeltnek. Gyűjthet vele strigulákat idegen hölgyektől, hogy „Vajon mekkora lehet az enyém?” jelmondattal.

  A buli finanszírozását nagyban segíti, ha a vőlegényt befogjátok árusnak. Kössetek a nyakába egy dobozt, amelybe tegyetek különböző tárgyakat, melyeket hölgyeknek kell eladnia. Például: öngyújtó, tanga, óvszer, konzervnyitó, stb.

   

  Ahhoz, hogy ne csak érdektelenül történjen az ivászat, elkészíthetünk egy ún. hazugságvizsgáló készüléket. Nem kell hozzá más, mint egy üveg alkohol, aminek az üvegjére fel kell írni az alábbi szöveget:

  “Az igazság, amiért elveszem XY-t feleségül: poén, érdek, mártír vagyok, ruha miatt, jó a segge, igaz szerelem (és természetesen nem csak víz van az üvegben ).

      

   

  Ha többre vagy kíváncsi, nézz szét ötletekért a Pinterest oldalunkon is!