Hírek /

Nyárias, vicces ajándék ötletek

  • Nyárias, vicces ajándék ötletek

    Nyárias, vicces ajándék ötletek

    Az ajándékozás sokszor okoz problémát amiatt, hogy gyakran vagyunk idő szűkében, és sokszor nehezen tudjuk kitalálni, hogy mivel lepjük meg a másikat. Segítségképpen álljon itt pár nyári ajándék ötlet, amley örömet okozhat Neked azért, mert segítünk kiokoskodni mmit vigyél a hétvégi buliba, illetve a megajándékozott jót fog mosolyogni frappáns ajándékodon.

     

    Sörhasfényesítő elnevzésű testápoló, amit átadhatsz ezzel a szöveggel: Kedves sörös barátunk! Ne szégyeld, hogy a pólód a mosásban egy kicsit összement! A kilátszó részt fényesítsd a kifejezetten erre a részre kitalált testápolónkkal és vegyél egy új pólót itt.

     

    Kérem a sörömet baseball spka.Dudával felszerelt vicces feliratozású baseball sapka , Kérem a sörömet felirattal. Állítható fejméretű , műanyag kék vagy zöld dudával.

     

    Alkoholtükör , mindig a kocsmából hazaérve veszed észre, hogy nézel ki, mikor már késő és jön az asszony a sodrófával? Vidd magaddal az alkoholtükröt, és tudni fogod, mikor kell haza indulni! Mindig vizsgáld meg tükörképed a következő pohár előtt!