aloldal /

Magunkról

 • Magunkról

  Bemutatkozó filmek:

  http://bit.ly/XOsmdR

  http://youtu.be/KtPfrMoGEhM

  Orbán György, a Tréfagyár tulajdonosa 1990 óta gyárt vicces ajándéktárgyakat.Felesége, Reisz Judit 1998-ban csatlakozott a vállalkozáshoz.Úgy vélik humoros ajándékokkal foglalkozni jó, mert derűt visznek az emberek hétköznapjaiba, de közben a vidámságból marad nekik és a munkatársaknak is épp elég.


   

  Orbán György(wikipedia)Orbán GYörgy
  A Testnevelési Főiskola után 25 évig szakvezetőként és vezetőedzőként dolgoztam a jégkorong sportban ,KSI, FTC, Magyar Ifjusági és Felnőtt Válogatott, Franciaország,UTE.

  1989 óta poénokat gyártok. A vicc mesélés,-ugratás baráti körben soha nem állt távol tőlem. Mégis a gyártáshoz való végső elhatározásomat Hofi Gézának köszönhetem, aki első pólóm ötletét adta.
  A tréfa gyártás az edzői munka után, garázsom szűkös falai között kezdődött meg,amelyet egyedül végeztem.Este legyártottam, másnap délután eladtam.

  26 év után ma már nem egyedül állítom elő, csomagolom és értékesítem a termékeket, hanem feleségem Judit  és kiváló kollegáim segítségével gyártjuk a poénokat.
  Szabadidőmben életrajzi regényeket olvasok szívesen. Érdekel a helyes táplálkozás és a spiritializmus. Továbbra is rendszeresen sportolok-teniszezem.

  Úgy gondoljuk, hogy azok akik derüt visznek mások életébe nem tudják megakadályozni, hogy ne jusson belőle a sajátjukba is.

  Reisz Judit Reisz Judit
  1998-ban csatlakoztam a Tréfagyárhoz. Két korábbi meghatározó munkahelyem illetve főnököm: Philip Morris és Katalin zu Windischgratz.
  A multi megtanított keményen dolgozni a hercegnő megkövetelte a profizmust.
  Mindezeket a Tréfagyárnál igyekszem kamatoztatni.

  Termékeinket fából, textilből, műanyag alapanyagból állítjuk elő. A több mint 1300 féle vicces ajándékokkal látjuk el a magyar nagykereskedéseket, kiskereskedőket és web oldalunkon keresztül számos egyéni vásárlót.
  Tréfás ajándéktárgyaink eljutnak országhatáron túl is Szlovákiába, Csehországba , Németországba.

  Azt a filozófiát valljuk, hogy minden nap tegyél legalább egy valami jól valakivel, valakiért. Egy dícsérő mondat a kollégádnak, Te legyél az aki megállsz  gépkocsiddal és átengeded a gyalogost, vagy hívd fel még ma régen hallott barátod és odafigyelve kérdezd meg hogy van. A Tréfagyár úgy próbál hozzájárulni a kedvesebb és élhetőbb napjainkért , hogy mosolyt csal az emberek arcára. Mosolyogva minden könnyebb , a mosolyt tovább tudod adni és megsokszorozva kapod vissza.

   

  Vevői vélemények >>>