aloldal /

Üzletszabályzat

 • Üzletszabályzat

  Webáruházunk üzletszabályzata

  Kérjük, figyelmesen olvassa el szabályzatunkat!

   

  ÜZLETSZABÁLYZAT

  Tisztelt Vásárlóink!

  Ön a regisztrációval és a megrendelésének elküldésével a Nextprint Kft. internetes áruházának vásárlója lesz. Kérjük, hogy vásárlás előtt szíveskedjen gondosan áttanulmányozni az alábbi szabályzatot, mert az abban foglaltakat rendelése elküldésével egyidejűleg elfogadja!

   

  A szerződés tárgya:

  A Nextprint Kft. honlapján működtetett internetes áruházban található valamennyi árucikkek tulajdonságairól, jellemzőiről az egyes termékek oldalain tájékozódhatnak részletesebben.

  Vételár, fizetési feltételek:

  Az árucikkek mellett feltüntetett vételár (bolti ár) tartalmazza az általános forgalmi adót is. Állandó és időszakos kedvezményekről valamint kiemelt akcióinkról az akciók menüpontban tájékozódhat.

  Személyes átvétel esetén a vételárat az áru átvételekor kell az Ön által kiválasztott boltunkban megfizetni az eladónak.

  Kiszállítás esetén a vételárat és a szállítási költséget készpénzben az áru átvételekor kell megfizetni az áru átadójának (GLS futár). Az áruval küldött számla tartalmazza a szállítási költséget is áfával együtt.

  Szállítási feltételek, határidő:

  Házhozszállítás választása esetén (Házhozszállítást kér négyzetét bekattintva) 2-3 munkanapon belül 9-17 óráig szállítjuk ki GLS Csomagküldő Szolgálattal. Amennyiben a csomagot megrendelő nem veszi át futártól, a   szállítási költség abban az esetben is számlázásra kerül.

  Az utánvétes díjszabást a szállítási feltételek menüpontban találják.

  Átvétel a boltjainkban választása esetén a 1-2 napon belül elviheti az Ön által kiválasztott boltunkból 9-20 óra között.

  Az áruház fenntartja annak a lehetőségét, hogy hirtelen beállt készlethiány esetén nem, vagy csak részben teljesíti a beérkezett rendeléseket. Erről tájékoztatja minden esetben a megrendelőt.

  A vásárlástól való elállás joga:

  A megrendelt árucikkek kézhezvételétől számított 14 napon belül a vásárlónak joga van elállni vásárlási szándékától. Ebben az esetben az áruház visszatéríti a kifizetett vételárat, legkésőbb az árucikk sértetlen állapotban való visszasadását követő harminc napon belül. A visszatérítés a szállítási költségre nem vonatkozik, továbbá az árucikk visszajuttatásának költsége is a vásárlót terheli. Az utánvétellel vagy portóval feladott csomagokat technikai okokból nem áll módunkban elfogadni.

  Minőségi garancia:

  Áruházunk a továbbiakban is mindent megtesz annak érdekében, hogy minőségileg kifogástalan termékeket értékesítsen. Előfordulhat azonban, hogy a megrendelt árucikk rejtett hibás, vagy a szállítás közben megsérül. Ilyenkor a számlával együtt visszaküldött hibás árut (visszajelzés után GLS Csomagküldő Szolgálat hozza el) az áruház - beleértve a kézbesítési díjat is - díjmentesen kicseréli. Abban az esetben, ha a csereterméket nem tudjuk azonnal biztosítani, a visszaküldött termék vételárát elküldjük az Ön címére.

  Tájékoztatás, hírlevél:

  Új termékeinkről, akcióinkról az Ön által megadott e-mail címre tájékoztatást küldünk. Amennyiben nem tart rá igényt, kérjük jelezze ezt a Tréfagyár e-mail címén.

  Adatvédelem:

  Adatvédelem, Szerzői jogok

   

  A Tréfagyár webáruház tiszteletben tartja vásárlói személyes adatok védelméhez fűződő alkotmányos alapjogát. Elkötelezettek vagyunk a tekintetben, hogy különös figyelmet fordítsunk regisztrált vásárlóink információs önrendelkezési jogára. Ennek szellemében a személyes adatokat a mindenkor hatályos vonatkozó jogszabályok megtartásával kezeljük, így különös tekintettel a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi XIII. törvény, az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény, valamint a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. törvény rendelkezéseire.

  adatkezelő: Nextprint Kft.

  telephely: Budapest 1161 Pálya u. 48.

  adatkezelés megnevezése: Webáruház üzemeltetése, hírlevél küldése

  AZ ADATKEZELÉS JOGALAPJA ÉS CÉLJA

  A Tréfagyár webáruház weboldalán történő adatszolgáltatás önkéntes. A trefagyar.hu weboldalon történő regisztrációval a vásárló hozzájárul személyes adatai kezeléséhez. Az adatkezelés jogalapja az 1992. évi XIII. törvény 3. § (1) bekezdésének a) pontja alapján az érintett hozzájárulása, illetve az elektronikus kereskedelemi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 13/A. §-a, valamint a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. törvény 6. § (5) bekezdése. A regisztárció a honlapon keresztül történő vásárlás feltétele.

  A megadott adatokat a Tréfagyár webáruház a honlapon regisztrált vásárlók azonosítása, a vásárlók megkülönböztetése, a vásárlókkal történő kapcsolatfelvétel, online termékrendelés, statisztikai kimutatások készítése, hírlevél küldése célok elérése érdekében rögzíti.

  A SZEMÉLYES ADATOK KÖRE, AZ ADATKEZELÉSI IDŐTARTAM

  Az alábbi, a regisztráló által megadott személyes adatokat kezeljük: a vásárlók családi és utónevét, lakcímét (irányítószám, település, utca, házszám), e-mail címét, általa választott becenevét, számlázási családi és utónevét, valamint számlázási címét (irányítószám, település, utca, házszám).

  A személyes adatok a regisztrált vásárló kérésére, továbbá az adatkezelési céljuk megszűnése, illetőleg az adatok tárolásának törvényben meghatározott határidejének lejárta esetén törlésre kerülnek.

  BIZTONSÁGI INTÉZKEDÉSEK, TECHNIKAI INFORMÁCIÓK

  A Tréfagyár webáruház a személyes adatok kezelését az adatkezelő és az adatfeldolgozó telephelyén végzi.

  Az adatokat a Tréfagyár webáruház bizalmasan kezeli. Minden szükséges biztonsági és technikai intézkedést megteszünk annak érdekében, hogy a regisztált vásárlók által megadott személyes adatokat harmadik személyek illetéktelenül ne ismerhessék meg. A Tréfagyár webáruház a szerződés teljesítéséhez elengedhetetlenül szükséges adatokat kizárólag a szállítási alvállalkozóknak adja át, ezen túlmenően a személyes adatok továbbításra nem kerülnek.

  A Tréfagyár webáruház a személyes adatokat védi különösen a jogosulatlan hozzáférés, a véletlen megvátoztatás, sérülés, törlés és a nyilvánosságra hozatal ellen.

  ADATKEZELÉSSEL KAPCSOLATOS JOGOK

  A Tréfagyár bármikor ügyfelei rendelkezésre áll, hogy a kezelt személyes adataikról regisztrált vásárlói írásbeli megkeresésére felvilágosítást adjon. Vásárlóink adataikat a Tréfagyár.hu weboldalon az „Adataim" menüpontra kattintással bármikor módosíthatják, aktualizálhatják.

  A Tréfagyár webáruház és vásárlói közös érdeke, hogy a megadott személyes adatok pontosak, teljesek és időszerűek legyenek. Ennek érdekében vásárlóink kötelesek szavatolni azért, hogy a megadott adatok a valóságnak megfelelnek, a megadott személyes adatokért a Tréfagyár felelősséget nem vállal.

  Amennyiben a személyes adatokat érintő jogsérelem, illetve annak bekövetkezésének közvetlen veszélye fennáll, vásárlóink panasszal az adatvédelmi biztoshoz fordulhatnak, illetőleg élhetnek az 1992. évi XIII. törvény által biztosított jogorvoslati lehetőségeikkel.

   

  Szerzői jogi védelem, az oldalak használata.

  A Tréfagyár.hu oldalt működtető Nextprint Kft. az alábbi internetes oldalon található anyagok kizárólag személyes, kereskedelmi és nem kereskedelmi célú tanulmányozását és letöltését engedélyezi, azzal a feltétellel, hogy az eredeti anyagokat vagy azok másolatait érintő szerzői jogokat és a szellemi alkotásokhoz fűződő egyéb jogokat maradéktalanul tiszteletben tartja. A jelen oldalon található anyagokat nem jogosult módosítani, újra előállítani, nyilvánosan közzétenni, előadni, terjeszteni, illetve egyéb módon a nyilvánosságot szolgáló vagy kereskedelmi célzattal felhasználni. A jelen feltételek értelmében ezen anyagok más internetes oldalakon, illetve számítógépes hálózati rendszerekben való bármilyen célú felhasználása tilos. Az oldalon található anyagok szerzői jogi védelem alatt állnak és azok bármely, engedély nélküli felhasználása szerzői jogi, szabadalmi (védjegyoltalomról szóló) és egyéb jogszabályokba ütközhet.

   

  Nextprint Kft. ® (termékeink szövegei védelem alatt állnak)