/

Lábtörlő / Az én családom

 • Lábtörlő / Az én családom

  Ára: 14990 Ft

  Ezentúl nem csak a csengön vagy a bejárati ajtón állhat a vezetéknevetek mutatva, hogy kik lakják a lakást, hanem üdvözölheted a vendégeidet személyreszólóan.

  A családtagjaidat , bece.-vagy keresztnevüket és a vezetéknevedet  jeleníthetd meg a bejárati ajtód előtt  tréfás rajzos formában.

  Színes, vicces és ilyen még senkinek sincs! A legtutibb és legújabb karácsonyi ajándék! Teljesen személyre szabott, egyedi lábtörlőt készítünk neked. Kutyus vagy cica is lakik a családban? Semmi gond, mostantól az ő karikatúrájuk és a nevük is a lábtörlőre kerülhet.

   

  Rendelés menete: Tedd a kosárba a lábtörlőt,  a rendelés legvégén tudod a MEGJEGYZÉS rovatba beírni a sorszámot, hogy kik legyenek a lábtörlőn és a nevüket is küldd meg, ahogy a példánkon mutatjuk :

  1 = Apa

  2 = Anya

  3 = Zsófi

  5 = Robi

  9 = Picur

  és írd be a  családi pl.  KOVÁCS vezetéknevet is.

   

   

  FIGYELEM : A termék csak előreutalással vagy bankkártyával rendelhető . Erre a termékre utánvét, vagy készpénzes fizetés nem lehetséges. Elkészülési határidő 7 munkanap.

   

  Termékleírás: kiváló  minőségű, német alapanyag.  A rányomtatott grafika teljesen időtálló, nem fog lekopni a lábtörlő felületéről, sőt a precíz szegésnek köszönhetően rojtozódni sem fog. A lábtörlő hátoldala gumírozott, így a csúszás miatt sem kell aggódnod.

  Méret: 40 cm X 60 cm

  Az egyedi lábtörlők szinte bármilyen alkalomra ajándékozható , nem csak születés- és névnapra, hanem lakásavató, házavatóra, bulikra is javasoljuk. 

   

   

  Témakör: vendéglátás,buli, karácsony

  Kinek: Férjnek / Feleségnek, Barátnak / Barátnőnek, Testvéremnek, Uraknak, Hölgyeknek, Nagyszülőknek, Anyának,nagyinak, Apának/ Nagypapának, Gyerekemnek